Ook andere Cinq Mondes locaties naar xPlan

Cinq Mondes Opera en Lyon gebruiken nu ook xPlan.


We zijn trots om u te kunnen mededelen dat na Cinq Mondes La Samaritaine, nu ook Cinq Mondes Opera in Parijs en Cinq Mondes Lyon live zijn met xPlan.

Cinq Mondes is een bekend Frans cosmetica merk, welke unieke belevenissen aanbiedt. Cinq Mondes heeft een selectie van de beste schoonheidsrituelen van over de gehele wereld verzameld voor haar eerste spa in Parijs. Thans worden Cinq Mondes behandelingen en producten aangeboden in meer dan 1000 spa’s van over de gehele wereld.

Sinds de opening van hun eerste spa in Parijs, heeft de groep diverse andere spa locaties geopend. na een intensief voortraject is uiteindelijk de keuze op xPlan gevallen als Spa systeem voor de gehele eigen locaties van de groep en diverse Franchise nemers. De eerste locatie was Cinq Monde La Samaritaine in het onlangs door President Macron heropende warenhuis La Samaritaine in Parijs.

Naar aanleiding van het succes van de La Samaritaine implementatie, heeft de groep besloten de snelheid van implementatie binnen de groep op te voeren. Door te kiezen voor xPlan als gecentraliseerd systeem van de groep, worden diverse voordelen ervaren:

  • Geïntegreerde oplossing voor (geautomatiseerd) plannen van behandelingen en arrangementen, maar ook als POS, Entrees (toegangscontrole) en E-commerce.
  • Mogelijkheid om cadeaubonnen te delen tussen locaties (verkocht in Parijs, ingenomen in Lyon bijvoorbeeld)
  • Mogelijkheid tot delen van Cinq Mondes abonnementen
  • Centraal Product aanbod waardoor men een heldere KPI analyse heeft tussen vestigingen en minder inzet nodig is voor beheer van de applicatie
  • Grote hoeveelheid aan Management Informatie voor niet alleen het analyseren van Financiele gegevens, maar ook voor het optimaliseren van marketing en/of operationele aspecten. of Management
  • Online Reserveringen, Online verkoop van cadeaubonnen etc.

Andere locaties zullen snel volgen en direct voordeel hebben van de uitgebreide mogelijkheden van een volledig vernieuwde xPlan! We danken de mensen van Cinq Mondes voor de uiterst prettige samenwerking. Het is een groot plezier om samen te werken.

Over Cinq Mondes Opera
Een ideale plek om de drukke stad te ontvluchten en de batterij weer op te laden is CINQ MONDES SPA in PARIS, gelegen in het hart van de stad aan een voetgangersgebied in een mooie monumentenpand. Dicht bij de diverse attracties van Parijs en haar winkels.

De luxe spa biedt meer dan 500 m2 gericht op well-being en is perfect om te ontspannen in alle rust. Hier kunt u genieten van een beleving van de zintuigen.

OVer Cinq Mondes Lyon
In een schitterend 18e eeuws pand in het hartje van Lyon treft u CINQ MONDES SPA LYON met ruim 250m² aan serene omgeving.
Het moderne design en ontspannen atmosfeer zorgen er voor dat u ontspant en volledig tot rust komt met authentieke en kwalitatieve behandelingen in een van de
6 single behandelruimtes, 1 duo behandelruimtes, 1 Aromas en Bloemen Japans Bad, 1 Aromas en Kleuren Hammam …