Carlton Cannes NL

Carlton Cannes kiest xPlan


Het Carlton Cannes, een Regent Hotel, is onlangs heropend na een 2 jaar lange en vele miljoenen euro’s kostende verbouwing. En nu is ook de spa geopend van dit luxe hotel aan de Franse Riviera. Deze luxe spa heeft daarbij besloten om te kiezen voor een gelijkwaardig product voor de ondersteuning bij haar exploitatie in de vorm van xPlan Spa Software.

Het hotel, welke gastheer is geweest voor tal van beroemdheden en films, zoals de klassieker uit 1955 van Alfred Hitchcock ‘To Catch a Thief’ met o.a. Grace Kelly en Cary Grant, biedt 332 kamers en 37 branded residences, ontworpen door de France interieurdesigner Tristan Auer. Het grootschalige renovatieprogramma heeft de histories aspecten behouden, maar onderwijl een modern complex gecreëerd dat aansluit bij de design filosofie van Regent Hotels.

Het gebouws Belle Epoque façade, met daarbij de karakteristieke 2 torens, omvat het front van een heel stadsblok met uitzicht op de strandpromenade, La Croisette. Het hotel is het vlaggenschip van Regent Hotels in Europa. De keten, die deel uitmaakt van Intercontinental Hotels, positioneert zich in het topsegment van de luxe hotels.

In het Carlton Hotel vindt u Le C Club Fitness & Spa. Een fantastische omgeving voor leden en hotelgasten om te genieten van een heerlijke training. Of gewoon genieten van het overloopzwembad en de tuin om te ontspannen. En naast genieten van een behandeling in de spa kunnen hotelgasten ook een In-Room behandeling boeken of genieten van een behandeling op het privéstrand.

Naast het verbeteren van de klantervaring helpt xPlan Spa software ook de dagelijkse activiteiten van de spa te stroomlijnen. De software biedt een gecentraliseerd systeem voor het beheer van afspraken en inventaris, waardoor het personeel zich meer kan richten op het verlenen van uitzonderlijke service in plaats van op het beheren van de logistiek. Met de mogelijkheid om rapporten over klantgegevens en prestaties te genereren, kan de spa datagestuurde inzichten gebruiken om toekomstige zakelijke beslissingen te onderbouwen.

Als gevolg van de nieuwe samenwerking met xPlan Spa software is Le C Club Fitness & Spa klaar om een leider te worden in de spa en wellness industrie. Dankzij de software kan de spa haar klanten een meer gepersonaliseerde en efficiëntere ervaring bieden en tegelijkertijd haar eigen activiteiten stroomlijnen. Dit betekent dat klanten nog meer uitzonderlijke service en behandelingen kunnen verwachten van de Carlton Cannes spa. Het is zeker dat de vele bezoekers van het beroemde Cannes Film Festival zullen genieten van het hotel en zijn prachtige spa en health club.