Wij verwelkomen Algotherm spa’s Deauville La Touques en Houlgate

Wij verwelkomen Algotherm spa’s Deauville La Touques en Houlgate


We zijn blij te kunnen aankondigen dat 2 Algotherm spa’s van Pierre & Vacance residenties zijn gestart met xPlan. Pierre & Vacances is Europa’s grootste keten van vakantieparken, met residenties in Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië en Portugal. De Algotherm spa’s op de locaties Deauville en Houlgate gebruiken de xPlan software voor verschillende doeleinden, die in dit artikel uitgelicht zullen worden.

Algotherm is een cosmeticamerk dat zijn oorsprong vindt in de zee. Het merk begon in 1962 aan de oostkust van Bretagne in het hart van de Zee van Iroise, tegenwoordig een UNESCO biosfeerreservaat. Het is niet voor niets dat de oceaan tot op de dag van vandaag hun inspiratiebron is gebleven. Algotherm heeft de kennis ontwikkeld om de perfecte soorten te selecteren en samen te stellen voor de behoeften en vereisten van de huidverzorging.

In de spa’s van Deauville en Houlgate kunnen gasten zwemmen in verwarmde baden en ontspannen in de sauna en hammam. Gasten genieten van diverse massages en behandelingen, waarbij voornamelijk zeezout en algenproducten worden gebruikt.

Het unieke systeem van xPlan zorgt ervoor dat reserveringen voor behandelingen en entrees eenvoudig kunnen worden gemaakt. Daarnaast maakt het online reserveringen en de verkoop van online cadeaubonnen mogelijk. Om beide spa’s met elkaar te verbinden, wordt de xPlan Ketenmodule gebruikt.

Op deze manier kunnen medewerkers zien of een gast al eerder in een andere Algotherm-locatie is geweest en kunnen cadeaubonnen tussen de spa’s worden uitgewisseld. Verder is er een uniform productassortiment en administratie en kunnen medewerkers door middel van dashboards de twee locaties met elkaar vergelijken qua resultaten op de vastgestelde KPI’s. Al het bovenstaande zorgt voor tijdsefficiëntie voor zowel medewerkers als klanten.