Welkom Center Parcs

Welkom Center Parcs!


 

We zijn er trots op dat we de Deep Nature Center Parcs spa’s als xPlan gebruiker mogen verwelkomen!

 

De verschillende spa’s in Frankrijk en Duitsland zijn erg uitgebreid te noemen. Onder hen zijn  Center Parcs Allgau (in het uiterste zuiden van Duitsland), Trois Forets en Village Nature gelegen naast Disneyland Paris. Alle spa’s staan met elkaar in verbinding via de xPlan Keten module. Dit betekend dat de gebruikers kunnen zien in welke spa’s de gast eerder is geweest. Maar men kan ook cadeaubonnen onderling verkopen en uitwisselen. En er is een centraal artikelbestand, zodat arrangementen, entrees etc. maar 1 keer moeten worden geconfigureerd. Dit met behoud van de mogelijkheid tot prijsdifferentiatie tussen de verschillende locaties. Hierdoor kan men de processen onderling standaardiseren.

 xPlan wordt gebruikt voor alle mogelijke processen. Van het reserveren van Entrees, behandelingen, Arrangementen en/of combinaties hiervan. xPlan toont in een speciaal scherm de beschikbaarheid van de Entrees en behandelingen. En men kan in 1 Flow een reservering maken voor Entrees, behandeling en/of arrangement (ook Online).

xPlan wordt verder ingezet voor:

  • Planning
  • Online Reserveren
  • Cadeaubonnen
  • Accounting
  • Check In/Out (bij langer verblijf worden aanvullende kosten automatisch in rekening gebracht)
  • Ledenadministratie
  • Kassa
  • Voorraadbeheer
  • Management Informatie
  • Marketing
Bij de ingebruikname heeft men direct de processen geoptimaliseerd en direct nieuwe mogelijkheden ervaren welke tijd besparen en kosten reduceren. Maar ook nieuwe mogelijkheden voor marketing en data analyse. De verregaande automatisering van xPlan heeft direct zich terug betaald in gemak.