InterContinental Geneve

InterContinental Geneva verwelkomt xPlan


Het InterContinental Hotel in Geneva is een plaats waar geschiedenis is geschreven. Met diverse belangrijke conferenties, zoals vredesbesprekingen tussen Reagan en Gorbatsjov in de jaren 80 van de 20e eeuw. Recent verbleef President Biden er tijdens zijn besprekingen met de Russische President Poetin.

Dit luxe 5 sterren hotel is gelegen vlakbij de kantoren van de Verenigde Naties en diverse Internationale organisaties, zoals het Rode Kruis. Recent werd de spa van het hotel volledig vernieuwd met een Cinq Mondes spa.

Alle behandelingen worden gepland met behulp van xPlan. De spa is aangesloten op de andere Cinq Mondes spa’s. Daarnaast gebruikt men xPlan voor voorraadbeheer, Kassa, Cadeaubonnen, Management Informatie en nog heel veel meer.