Mancloud

Mancloud Interface is live


We hebben onlangs een nieuwe interface ontwikkeld met Mancloud PMS. Dit allround Property Management Systeem (PMS) kan nu samen met onze geweldige Spa software worden gebruikt!

Mancloud is een allround oplossing die oorspronkelijk uit België komt, maar klanten over de hele wereld heeft. is een uitgebreide PMS-oplossing die wordt gebruikt door hotels over de hele wereld. Het aanbieden van onder andere een Banqueting module, Channel Manager, Online Check In en nog veel meer

We hebben de Mancloud API gebruikt om een Interface te ontwikkelen waarmee onder meer Mancloud-gebruikers de kosten van het spaverblijf op hun kamerrekening kunnen doorrekenen. De eerste klant die deze interface gebruikt, is het Waer Waters hotel. Dit geweldige nieuwe hotel is onlangs geopend en is een uitbreiding van de grote spa en health club net buiten Brussel. Bezoekers kunnen hun hart ophalen met een verblijf terwijl ze genieten van de geweldige en indrukwekkende spa van Waer Waters.