Auguss WM 2019

xPlan sponsor Aufguss WM


Vandaag is de start van het Aufguss WM, ook wel het wereldkampioenschap Opgieten. Een hele week zullen Opgieters van over de gehele wereld hun kunsten tonen bij onze klant Thermen Berendonck.

Circa 120 deelnemers zijn doorgedrongen tot dit kampioenschap via de nationale competitie. Ze hebben bewezen vaardig te zijn in de combinatie van showmanship, zwaaien, thema, muziel, licht, aromatische olie, hitte verspreiding en creativiteit. In de speciale Theater Sauna kunnen circa 200 mensen de kunsten van de deelnemers ervaren. Deze Sauna Theater is voorzien van diverse speciale Event technologie, zoals LED schermen, Laser lichten en nog veel meer.

Net als de voorgaande 3 editities van dit evenement, is ook dit jaar xPlan een van de sponsoren. We wensen deelnemers en bezoekers veel plezier!